Win een autoverwenpakket voor uw auto!

De maandprijs van de maand mei: Zitten jullie er klaar voor? Autobedrijf Willekes geeft je auto een geweldige verwenbeurt met een waarde van maar liefst 520 euro! Poetsen, reinigen, zomerbeurt, aircocontrole en dat kleine parkeerdeukje, het wordt allemaal voor je geregeld! Gebruik deze maand vier keer je pas en je maakt kans!

 

Autobedrijf Willekes is FlipPas-deelnemer van het eerste uur. “We zijn deelnemer geworden omdat we het een goed initiatief vinden en dat graag willen om...armen. We denken dat Tiel er beter van wordt en daar dragen wij graag aan bij! Sinds we in 2008 in Tiel een tweede vestiging hebben geopend, hebben veel klanten de weg naar ons gevonden op het Vijverterrein. Vooral via mond-tot-mondreclame, maar dat is ook wat bij ons past. Bij een merkonafhankelijk autobedrijf gaat het allemaal om vertrouwen en onze klanten zijn dan ook allemaal langetermijnklanten.”

 

Bij Autobedrijf Willekes worden de klanten begroet met hun naam. “We kennen echt bijna iedereen persoonlijk. Dat is niet alleen gewoon prettig voor het contact, maar wij kunnen ook echt meedenken met onze klanten. Voor de een is preventief onderhoud van belang, voor de ander het spreiden van kosten. Zo hebben we ook onderhoudsabonnementen en mobiliteitsgarantie, precies naar wat iemand nodig heeft. En de FlipPas is een mooi extraatje voor trouwe klanten.” Autobedrijf Willekes in Ophemert bestaat dit jaar twintig jaar en levert ook occasions, in Tiel kan iedereen met zijn auto terecht voor onderhoud en reparaties. “We hebben bovendien een zomer- en winterbandenopslag en wisselservice waar we maar liefst 450 bandensets hebben liggen.”

 

Voor iedereen die naast de prijs grijpt, heeft Autobedrijf Willekes in de maand juni een mooie actie. “Houders van de FlipPas kunnen bij inlevering van 750 punten een zomercontrole krijgen voor 12,50 euro en tegen inlevering van 1250 punten een aircocontrole voor 19 euro. En dat in de hele maand juni!”