Met pech onderweg

Ons totaalpakket zou niet compleet zijn als we u niet van alle gemakken onder één dak zouden kunnen voorzien. Speciaal en exclusief voor onze relaties, die hun auto bij ons in onderhoud hebben, is een Willekes Mobiliteitsservice beschikbaar. Dit betreft een uitgebreide hulpverlening, van woonplaatsservice tot Europa. U betaald ons hiervoor het voordelige tarief van € 35,95 inclusief BTW per jaar. Ja, we weten, het is goedkoop en goedkoper dan welke aanbieder dan ook, maar we willen graag wat terug doen voor uw trouwe bezoek aan ons bedrijf.

 

Mocht uw auto 's morgens thuis een startprobleem hebben of ver van huis in het buitenland, met één telefoontje naar onze mobiliteitsservice wordt het voor u geregeld. In de directe regio is ons team u van dienst en buiten de regio en buiten onze openingstijden staat een extern dienstverlenend team voor u klaar.

 
Exclusief voor u:
Onze mobiliteitsservice is exclusief voor onze klanten. Bij aankoop van een occasion met Bovag garantie is deze het eerste jaar geheel gratis. Daarna en voor al onze klanten bieden wij u deze complete service voor een speciale prijs van € 35,95 voor een jaar, met Europadekking. De kosten van assistentieverlening komen dan geheel voor onze rekening. Leuker kunnen wij het niet voor u maken.

 
Wilt u zich aanmelden, heeft u interesse of verdere vragen: laat het ons telefonisch weten op 0344-651294 of mail ons: info@autobedrijfwillekes.nl.

 
Uw pechhulpzekerheden:
- 24 uur per dag
- Pechhulp in heel Europa, ook in uw woonplaats
- Vervangend vervoer in heel Europa
- Vergoeding verblijfskosten indien nodig
- Repatriëring van uw auto in heel Europa
- Geen kilometerbeperking
- Hulp bij problemen met portiersloten
- Hulp bij moeilijk te vervangen lekke band
- Hulp bij verkeerd getankte brandstof
- Verzending van vervangende onderdelen