Diensten

Vervangend vervoer

Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van ons vervangend vervoer. Door inzet van vervangend vervoer, in de vorm van een leenauto, fiets of elektrische scooter blijft uw mobiliteit gewaarborgd. Wilt u gebruik maken van een leenauto? Dan vragen wij een instaptarief van €14,50.

Diensten 1.jpg

Bandenopslag

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan. Ook wassen wij uw lichtmetalen velgen.

Aanhangwagen

Gaat u verhuizen of wilt u spullen vervoeren? Bij Autobedrijf Willekes kunt u gratis gebruik maken van onze aanhanger.

Dakkoffer

Door onze samenwerking met Dakkofferonline.nl kunt u eenvoudig een voor u geschikte dakkoffer reserveren. Autobedrijf Willekes is uw montagepunt in de regio en bij ons kunt u de dakkoffer voor vertrek laten monteren.

Autobedrijf Willekes app

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom hebben wij onze eigen mobiele app ontwikkeld. Dankzij deze applicatie kunnen wij u nog beter helpen. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS en te vinden onder de naam Autobedrijf Willekes.

De juiste trekhaak voor uw auto

Wij hebben voor elke auto een passende trekhaak van topkwaliteit. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en staan klaar om uw trekhaak te monteren. Vrijwel elke trekhaak is binnen 24 uur beschikbaar! Onze trekhaken zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagens en fietsendragers

Wagenpark

Naast het particulier onderhoud houden wij al voor meerdere bedrijven het wagenpark bij. U maakt met ons een afspraak op welke wijze u het wagenpark onderhouden wilt hebben en wij zorgen ervoor. Onze dienstverlening hierin is maatwerk.

Leaseauto

Inmiddels hebben veel leasemaatschappijen, waaronder Arval Lease en Athlon Carlease, onze expertise ontdekt. Zij hebben ons dan ook aangemerkt als geselecteerd onderhoudsbedrijf.

Auto Onderhoudsplan

Dagelijks zien wij in onze werkplaats auto's waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Dit met alle financiële gevolgen van dien. Met het Auto Onderhoudsplan is het onderhoud van auto's niet langer een post waarop u hoeft te bezuinigen. Voor een laag maandbedrag ontvangt u geen rekeningen meer voor het onderhoud van uw auto. Ga voor zekerheid met het Auto Onderhoudsplan van Autobedrijf Willekes.
 

Bereken uw maandbedrag en meld u aan. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Diensten 2.jpg