Vacature

Vacature eerste of tweede autotechnicus.

 

Wie zijn wij: Autobedrijf Willekes is een universeel autobedrijf gevestigd in Ophemert en Tiel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke en klangerichte benadering van onze particuliere en zakelijke klanten. Wij verzorgen onderhoud en reparaties van alle merken. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte personenauto's en lichte bedrijfswagens. Een tevreden, terugkerende klant is ons belangrijkste doel!

De werkzaamheden: Als autotechnicus geeft de moderne autotechniek en de veelheid aan merken binnen ons bedrijf veel uitdagingen. In een professioneel team werk je samen aan kwaliteit en denk je met onze klanten mee. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit de controle van voertuigen op algemene toestand, APK keuringen, airco onderhoud en reparatie, het signaleren van gebreken/defecten of toekomstige defecten, het uitvoeren van reparaties en beurten aan voertuigen en overige werkzaamheden die behoren tot de functie van eerste of tweede autotechnicus. Ook elektronica en het oplossen van storingen kan een belangrijk onderdeel van het takenpakket zijn, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je diagnose, adviezen en reparaties leg je goed op je werkorder vast. Je werkt nauw samen met onze receptionist/chef werkplaats.

De functie-eisen: Je bent in het bezit van rijbewijs B, diploma 1e autotechnicus of 2e autotechnicus, eventueel aangevuld met APK keurmeester. Eventueel ervaring in elektronica. Je hebt gevoel voor de moderne autotechniek. Service, klantgericht, collegialiteit en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.

De arbeidsvoorwaarden, wat bieden wij: Voor deze verantwoordelijke functie bieden wij een prettige werkomgeving in een klein en professioneel team met mogelijkheden voor ontwikkeling. Op basis van leeftijd en ervaring bieden wij een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Collega's Autobedrijf Willekes Ophemert