Schadeherstel

Heeft u schade gereden? Dan is dat altijd veel 'gedoe'.  Autobedrijf Willekes herstelt uw auto daarom snel en vakkundig en begeleidt het gehele proces van A t/m Z.

Hier valt ook het papierwerk onder: wij helpen u met het invullen van het schadeformulier, houden contact met de schade-expert en met de verzekeringsmaatschappij. Ondertussen blijft u gewoon mobiel, omdat u bij ons altijd kunt rekenen op vervangend vervoer.

Via onze app kunt u uw schadeformulier direct op uw mobiel invullen en verzenden. Maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen en wij zullen u begeleiden bij de schadeafhandeling. Kortom, bij pech weer snel op weg.

Schadeherstel.jpg

Ruitschade
Sterretje in uw ruit? Wij herstellen de schade snel en zorgvuldig en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls snel verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd  van een veilige auto, waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Heeft u een klein barstje of andere lichte beschadiging aan uw ruit? Bij Autobedrijf Willekes wordt de ruit met een speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld. Zo voorkomt u dat de schade aan uw ruit groter wordt. Kleine reparaties aan uw ruit zijn vaak gratis, voorwaarde is wel dat uw auto WA+ of WA-Casco verzekerd is.